Baby Boutique de Kleine Spruit

Dit ben ik


Hay, welkom bij Baby boutique de kleine spruit. Leuk dat je nieuwsgierig bent naar het gezicht achter de kleine spruit. Ik ben Brigitte, mama van 1 kindje: Naleya Noë.

Naast dat ik samen met mijn moeder een horecabedrijf heb, waar wij veel tijd en plezier in steken, kriebelde het al een langere tijd om er nog iets bij te doen.. Als ik er alleen al aan dacht, maakte mijn hart een sprongetje, en werd ik dol enthousiast.

Na een aantal jaar gedroomd te hebben over: Een eigen kinderwinkel runnen, heb ik na al die jaren eindelijk de stap genomen. Ik wilde nog iets doen, iets wat ik echt leuk vind. Toen heb ik het roer omgegooid, ik ben mijn hart gaan volgen, door een fysieke kinderwinkel en een online shop te openen. Door mijn dochtertje kreeg ik zoveel motivatie en mooie inzichten waardoor ik heb besloten om dit door te zetten, en ben ik een van mijn dromen achterna gegaan.


Naar de shop

Mijn favoriete artikelen

Met zorg uitgekozen


Tijdens mijn zwangerschap (daarna, en nu nog steeds) struinde ik eindeloos over het internet opzoek naar mooie, stijlvolle, en duurzame items voor de baby. En leek het me fantastisch om zelf een shop te hebben, vol met de mooiste merken waar ikzelf helemaal achter sta.

Ik heb mijn favoriete brands op een rijtje gezet. Alle items zijn met zorg door mij uitgekozen. Minimalistisch & een beetje eigenwijs. Een mooie selectie producten, voor jou kleine spruit & daarnaast natuurlijk ook een kleine selectie voor mama en papa zelf.

Ik hoop dat jullie het allemaal net zo mooi vinden als ikzelf! Ik wens jullie heel veel plezier in mijn shop.

Ps. Mocht je het leuk vinden om meer van ons te zien, en op de hoogte willen blijven van alle nieuwe items, aanbiedingen en winacties, Dan zijn wij ook te vinden op instagram: Babyboutique.dekleinespruit

Je bent ook altijd van harte welkom in de winkel. kom gezellig eens langs! Dan zorg ik ervoor dat er een kopje koffie of thee voor je klaar staat.

Veel liefs, Brigitte


Naar de shop
ACCOUNT